Floaten

Negen maanden lang dobberde je kleintje in je buik rond. Het floaten in de jacuzzi herinnert je baby aan dit veilige gevoel en kan hierdoor volledig ontspannen.

Een bezoek aan Nova Bliss is een bijzonder moment voor zowel ouder als kind. De combinatie van floaten en babymassage zorgt voor volledige ontspanning bij je kleintje en is daarnaast een moment waarbij de bonding wordt versterkt.

De sessies bij Nova Bliss staan in het teken van liefdevolle verbinding en een serene ontspannen sfeer. Er wordt specifiek gekeken naar de leeftijd, ontwikkeling en lichaamstaal van de baby, zodat er een passende floatsessie gegeven kan worden.

In de baby spa kan je kindje ronddobberen in een jacuzzi. Iedere baby zit in een eigen bad, waarvan het water na iedere sessie ververst wordt. Het water bevat geen gevaarlijke toegevoegde stoffen en heeft de juiste temperatuur voor je baby. 

Tijdens het dobberen (ook wel floaten genoemd) blijft je kindje drijven met behulp van een baby float. Dit is een schuimgevulde band (voldoet aan de Europese veiligheidseisen) die om de nek van je baby gaat. Daarnaast krijgt je baby een zwemluier aan. 

Tijdens het floaten ervaart je baby het fijne gevoel van gewichtloosheid. Floaten wordt ook wel hydrotherapie genoemd. Hydrotherapie is een vorm van oefen-en bewegingstherapie in het water. Bewegen in het water is veel lichter dan daarbuiten en heilzaam in combinatie met warmte en massage. 

Floaten bevordert zowel de emotionele als de lichamelijke ontwikkeling van je baby.

Wat voordelen op een rij:

Babymassage

Naast het floaten biedt Nova Bliss ook babymassage aan.

Je maakt kennis met massagetechnieken die je baby helpen om te ontspannen. Daarnaast wordt de doorbloeding, spijsvertering en het immuunsysteem gestimuleerd door deze speciale technieken. 

Babymassage geeft je baby een gevoel van liefde, verbondenheid, bescherming en aandacht. Door het huid-op-huidcontact is dit een fijn moment voor zowel je kindje als voor jou. 

Afhankelijk van verschillende factoren, kijken we gericht naar welke technieken en tijdsduur op het moment van de massage passend zijn. Zo kan je baby extra kan genieten.

Onderzoek wijst uit dat te vroeg geboren baby’s ontzettend veel profijt hebben van babymassage. Het versterkt zowel de ontwikkeling van de baby als de bonding met de ouders.

Je baby zien genieten is het mooiste wat er is. Bij Nova Bliss zorgen we ervoor dat dit een intiem en bijzonder moment is.

Voordelen van babymassage zijn:

Voor de allerkleinstenDuur sessie+- 60 min.
Begeleiding babymassage
Max. 20 min. floaten

€49,50

Vanaf 14 dagen tot 3 maanden

Meest gekozenDuur sessie+- 60 min.
Begeleiding babymassage
Max. 30 min. floaten

€59,50

Vanaf 3 maanden tot 1 jaar

Samen in duobadDuur sessie+- 60 min.
Begeleiding babymassage
Max. 30 min. floaten

€110,00

Vanaf 14 dagen tot 1 jaar

Ontspannen floatenDuur sessie+- 45 min.
Max. 30 min. floaten

€45,00

Vanaf 14 dagen tot 1 jaar

Di & do 18:00 t/m 21:00Duur sessie+- 60 min.
Begeleiding babymassage Max. 30 min. floaten

€65,50

Vanaf 14 dagen tot 1 jaar

Inbegrepen bij alle arrangementen:

  • Ontvangst met koffie/thee + versnapering.
  • Weegmoment.
  • Gebruik zwemluier en badcape.
  • Gebruik natuurlijke olie.

Maak eenvoudig een afspraak

Gegevens

info@novabliss.nl
06 243 662 43

Scharnestraat 15
8601 BB Sneek

KVK: 82669902
BTW: NL003711897B91
IBAN: NL37ABNA0101623011