Merken waarmee Nova Bliss werkt:

Natural Heroes:
Natural Heroes is een sociale onderneming opgericht in 2016 met het doel om gezond/duurzaam leven, simpel en leuk te maken. De focus ligt op clean beauty; zoveel mogelijk vegan, natuurlijk en naar waarheid gebaseerde producten voor uiterlijke verzorging.

Natural Heroes staat voor quality first, openheid, transparantie, een duurzame manier van denken met een hoge mate van verantwoordelijkheid, maar most of all: good vibes. 

Gangbare cosmetica en huishoudelijke producten bevatten vaak giftige stoffen. Dit zorgt ervoor dat de lucht vervuild raakt, giftige stoffen zich opbouwen in het lichaam en dat het schade berokkent aan het milieu. Natural Heroes is dan ook een online shop met 100% natuurlijke beauty en cosmetica producten. Deze producten zijn persoonlijk door hen geselecteerd en waarvan ze vinden dat ze thuis horen bij de club natuurlijke helden.

Cotton Baby:
Sinds 1999 ontwerpt en produceert Cottonbaby beddengoed. Van wieg, ledikant, juniorbed tot 1- persoonsbed. Cottonbaby heeft het mooiste beddengoed voor je kindje én gemaakt van 100% katoen! Op onze webshop kun je de prachtige knuffel konijnen en speendoekjes van Cottonbaby vinden.

Alle stoffen zijn OEKO-TEX® gecertificeerd en goed wasbaar! Bij het inkopen van materialen wordt heel erg gelet op kwaliteit en duurzaamheid. De producten zijn van Nederlands fabricaat.