Even voorstellen

Nova Bliss

De naam Nova Bliss staat voor ‘Nieuw Geluk’. Deze combinatie van twee namen en betekenissen vonden wij erg mooi. 

Wanneer je voor de eerste keer moeder wordt, komt er een hoop op je af. Er zijn momenten waarop je overloopt van liefde voor je baby en enorm kan genieten van het moederschap. Natuurlijk zullen er ook genoeg momenten komen die uitdagend zijn voor jou en je partner. Ik wil graag iets extra’s bieden voor moeder, vader en kind. In deze bijzondere periode is een relaxmoment heel fijn. Bij ons is er aandacht voor zowel de baby als de ouders. Voor volwassenen is floaten eveneens mogelijk!!

Bij Nova Bliss kun je terecht voor een divers aanbod. Namelijk voor  babymassage, floaten voor baby’s en magnesium floaten voor volwassenen. Bovendien hebben we een webshop waar je gerelateerde producten kunt kopen, welke tevens in de winkel te koop zijn.

Met het concept van zowel baby spa als magnesium spa hopen wij een overall wellness ervaring aan te bieden. Met de tijd hopen we nog verder uit te breiden met aanvullende behandelingen/diensten. Voor nu tot ziens en hopelijk tot snel @ Nova Bliss.

Jettie-5

Jettie Wijnja

Mijn naam is Jettie Wijnja. Na jaren in het onderwijs te hebben gewerkt als docent/coach, vond ik tijd voor een volgende stap.

Toen ik moeder werd veranderde mijn wereld en kreeg ik een andere blik op de toekomst. Het plan om een onderneming op te starten stond al jaren op de planning, maar werd nu steeds duidelijker.

Mijn dochter Rosie Bo had vanaf de geboorte te kampen met de zogeheten fysieke ongemakken ‘reflux en darmkrampjes’. Als kersverse ouders komt er op zulke momenten aardig wat op je af en is het van belang om flexibel te blijven. Het is dan fijn dat je naast de reguliere instanties, terecht kan bij een baby spa. De volgende quote sluit hier wat mij betreft perfect bij aan: “Your kids don’t want a perfect mom, they just want a happy mom”. Gun niet alleen je kindje, maar ook jezelf een relaxmoment, waardoor je weer helemaal op kunt laden. Bij Nova Bliss is dit mogelijk met een magnesium floatsessie. Het magnesium floaten zorgt voor diepe ontspanning en om even helemaal uit je hoofd te komen.

Ik hoop je binnenkort te verwelkomen voor een sessie in de baby spa of voor een magnesium floatsessie.