Barnsteen armband kind – honey brown 16cm

 8,50

Wanneer je kindje last heeft van doorkomende tanden, zorgt barnsteen voor een pijn verzachtende werking. Barnsteen werkt ontstekingsremmend en vermindert de speekselproductie.

Uitverkocht

Beschrijving

Werking barnsteen 
Barnsteen staat bekend als een natuurlijke pijnstiller en ontstekingsremmer. Het enige wat nodig is om deze positieve eigenschappen tot uiting te laten komen is contact met de huid. Dit armbandje is dus niet alleen erg mooi, maar ook ideaal bij pijnklachten.

Wat is barnsteen?
Barnsteen, ook wel amber genoemd is een fossiele hars van prehistorische naaldbomen. Deze hars is ongeveer 44 miljoen jaar geleden uit de bomen gedropen en daarna versteend. Desondanks is het geen steen en voelt het niet koud aan. Het is juist heel licht en aangenaam te dragen.

Extra informatie
De armbanden zijn allemaal handgemaakt van het beste barnsteen. Deze variant bestaat uit verschillende kleuren barnsteen. De armband heeft daardoor een stoere en natuurlijke uitstraling. Leuk voor zowel jongens als meisjes. Barnsteen is een natuurlijk product, waardoor elk armbandje uniek is. Er kunnen kleine kleurverschillen en oneffenheden in de kralen zitten. Alle kraaltjes zijn apart geknoopt op een zeer sterke draad. Mocht het toch gebeuren dat het armbandje kapot gaat, dan liggen de kraaltjes niet overal verspreid.

De lengte en sluiting van het barnsteen armbandje
De maximum lengte is 16cm (de lengte kan een beetje afwijken doordat de bandjes handmatig worden geknoopt). Er zit een kliksluiting aan het uiteinde van het armbandje.

Gebruiksaanwijzing
Draag de barnsteen armband onder de kleding en direct op de huid. Spoel indien nodig af onder helder water en gebruik geen reinigingsmiddelen. Vermijd contact met parfum en verzorgingsproducten. Leg de armband niet in de directe zon, barnsteen kan hier namelijk broos door worden.

Veiligheid
Let op: Het is wel aan te raden om altijd toezicht te houden als je kindje het armbandje draagt. Doe hem dus ook af als je kindje gaat slapen.