Barnsteen baby ketting – cherry brown 32cm

 14,50

Wanneer je kindje last heeft van doorkomende tanden, zorgt barnsteen voor een pijn verzachtende werking. Barnsteen werkt ontstekingsremmend en vermindert de speekselproductie.

Uitverkocht

Beschrijving

Wat is barnsteen?
Barnsteen, ook wel amber genoemd is een fossiele hars van prehistorische naaldbomen. Deze hars is ongeveer 44 miljoen jaar geleden uit de bomen gedropen en daarna versteend. Desondanks is het geen steen en voelt het niet koud aan. Het is juist heel licht en aangenaam te dragen.

Extra informatie
De kettingen zijn allemaal handgemaakt van het beste barnsteen. Leuk voor zowel jongens als meisjes. Barnsteen is een natuurlijk product, waardoor elke ketting uniek is. Er kunnen kleine kleurverschillen en oneffenheden in de kralen zitten. Alle kraaltjes zijn apart geknoopt op een zeer sterke draad. Mocht het toch gebeuren dat de ketting kapot gaat, dan liggen de kraaltjes niet overal verspreid.

De lengte en sluiting van de ketting
De maximum lengte is 32 cm (de lengte kan een beetje afwijken doordat de kettingen handmatig worden geknoopt). Er zit een draaisluiting aan het uiteinde van de ketting.

Gebruiksaanwijzing
Draag de barnsteen ketting direct op de huid. Spoel indien nodig af onder helder water en gebruik geen reinigingsmiddelen. Vermijd contact met parfum en verzorgingsproducten. Leg de ketting niet in de directe zon, barnsteen kan hier namelijk broos door worden.

Veiligheid
Let op: Het is wel aan te raden om altijd toezicht te houden als je kindje de ketting draagt. Doe hem dus ook af als je kindje gaat slapen.