Natural Heroes – Calendula olie (biologisch)

 9,95

Calendula olie is heilzaam voor de droge of schrale huid en wordt al eeuwenlang gebruikt om het herstel van de huid te ondersteunen. Daarnaast kan Calendula olie verlichting brengen bij stijve spieren.

  • Verzorgt, voedt de ruwe, schrale en droge huid door de aanwezige vetzuren.
  • De aanwezige Faradiol heeft een verzachtende werking voor de huid.
  • Geschikt voor de gevoelige huid, de huid van baby’s en huisdieren.
  • Maceraat op basis van zoete amandelolie.
  • 100% natuurlijk en biologisch.
  • 100 ml.

Uitverkocht

Beschrijving

Calendula olie verzacht de ruwe en schrale huid en is daarom ideaal voor mensen die veel tijd buiten doorbrengen, blootgesteld aan de elementen. De olie stimuleert de doorbloeding van de huid en bevordert het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen. De olie is ook heilzaam voor de droge en gevoelige huid en geschikt om te gebruiken op de huid van baby’s en huisdieren.

Bij spierherstel:
Calendula olie heeft een zachte, verwarmende werking die heilzaam is voor stijve spieren. Door de olie zacht in te masseren kunnen stramme spieren zich ontspannen, wat het spierherstel bevordert.

Lichaamsolie:
Gebruik Calendula olie als lichaamsolie op de droge of schrale huid. De olie is zowel geschikt voor het lichaam als het gezicht en voedt de huid tot diep in de poriën. Breng de olie aan op een schone huid, bijvoorbeeld na het douchen of handen wassen, zodat de olie goed intrekt.

In DIY verzorgingsproducten:
Calendula olie is een prachtig ingrediënt in serums voor het gezicht, maar ook in lippenbalsems, handcrèmes en babyoliën. Gebruik het als vervangend ingrediënt voor olijfolie, zoete amandelolie of zonnebloemolie.

In bad:
Doe een eetlepel Calendula olie in een warm bad en laat de olie je huid verzachten. Na het badderen en afdrogen houd je een heel dun laagje olie over op de huid, die je de rest van de dag beschermt en voedt.