Natural Heroes – Druivenpit olie (expeller pressed & geraffineerd)

 5,99

Druivenpit olie wordt het wondermiddel voor de huid genoemd, omdat het veel vetzuren en unieke eigenschappen bevat die de huid weer doen stralen.

  • Rijk aan sterke antioxidanten die helpen tegen vroegtijdige huidveroudering en pigmentvlekjes.
  • Aanwezige linolzuur werkt ontstekingsremmend bij puistjes en mee-eters.
  • Perfecte draagolie voor verschillende crèmes en lotions.
  • Wordt snel door de huid wordt opgenomen en laat geen vettige laag achter.
  • 100% puur en natuurlijk.
  • 100 ml.

Uitverkocht

Beschrijving

Waar kun je het voor gebruiken?

Huidverzorging:
Vanwege de hoge concentratie aan krachtige antioxidanten is druivenpit olie de perfecte olie om huidveroudering tegen te gaan. Druivenpit olie ondersteunt namelijk op een natuurlijke manier de cel vernieuwing en brengt de talgproductie weer in balans. De hydraterende olie werkt door de aanwezige linolzuur ontstekingsremmend en helpt daardoor ook tegen littekens, puistjes en mee-eters.

Gezichtsverzorging / massage:
Breng (dagelijks) na het reinigen een paar druppels olie aan op je gezicht en masseer het in. Je hebt maar een paar druppels nodig voor je hele gezicht, hals en decolleté. Je kunt de olie ook als massage olie gebruiken.

Haarverzorging:
Gezien druivenpit olie een zeer dunne en fijne olie is kun je het prima gebruiken voor je haar. Zo kun je je haar intens voeden zonder dat het gelijk vettig aanvoelt. De vitamine E in de olie vermindert haarverlies en versterkt de haren tot diep in de wortels. Hierdoor krijgt je haar meer glans en kan het sneller gaan groeien.

Zo gebruik je het: breng een beetje olie aan op de handen en verdeel het door licht vochtig haar en op hoofdhuid. Laat de olie een paar uur inwerken en was het haar vervolgens met de gebruikelijke shampoo. Je kunt de olie meerdere keren per week in het haar aanbrengen.

Wat is uniek aan deze druivenpit olie?
De druivenpit olie is geraffineerd (expeller pressed). Dit betekent dat de olie zonder chemicaliën is ontkleurt en ontgeurd. Dit zorgt ervoor dat de olie nog fijner is in gebruik. Zeker op het gebied van huidverzorging en cosmetica. Gezien de olie vrijwel kleurloos is en geen geur heeft, is het de perfecte olie om te gebruiken in zelfgemaakte crèmes en zalven.

Alle producten worden milieuvriendelijk verpakt. De olie is duurzaam in glas verpakt en kun je prima recyclen.