Gouden driehoek babykamer

 8,50

Edelstenen hebben elk hun eigen energie. Sommige stenen versterken daarentegen elkaars werking. Het bekendste voorbeeld daarvan is de gouden driehoek.

De ‘gouden driehoek’ is een bekende combinatie van drie verschillende stenen. Hiervoor worden de amethist, bergkristal en rozenkwarts gebruikt. Deze stenen worden namelijk in een driehoek ten opzichte van elkaar gelegd. De energetische kwaliteiten van de afzonderlijke edelstenen wordt zo versterkt. Vervolgens ontstaat er een krachtig energieveld, een grid van rust, zuivering en liefde.

Door de versterkende energieën van de stenen is een gouden driehoek zeer geschikt voor baby’s en kinderen. Je kan de driehoek onder de wieg of op een mooie plek in de kamer leggen. Het zorgt ervoor dat je baby en kind zich veilig voelt, geliefd en durft te vertrouwen op zijn of haar ouders. Ideaal voor kinderen die bang zijn om alleen te slapen.

Beschrijving

Amethist
Amethist is een van de bekendste steensoorten. Het is een paars kwarts dat over de hele wereld groeit. Amethist geeft rust, verdieping en harmonie. Amethist kalmeert sterke emoties en brengt stabiliteit. De steen werkt zuiverend en beschermend.

Bergkristal
Bergkristal is een transparant tot wit kwarts met een hoge hardheid. Het mineraal is veelvoorkomend en wordt over de hele wereld gevonden. De steen bezit een enorme geneeskracht, verbind met het hogere. Bergkristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.

Rozenkwarts
Rozenkwarts is de roze variant van kwarts. Het heeft verschillende tinten roze en komt soms zelfs violet voor. Het wordt op veel plaatsen in de wereld gevonden. Rozenkwarts kalmeert, helpt bij traumaverwerking, zuivert het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing.  De steen werkt sterk op het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven.

Zelfreinigend
Een gouden driehoek is in principe zelfreinigend maar het kan zeker geen kwaad om de stenen zo nu en dan te reinigen door ze bijvoorbeeld onder koud water af te spoelen.