Himalaya zoutsteen nachtlampje – oranje

 21,50

Dit prachtige Himalayazout nachtlampje, draagt bij aan een gezonde atmosfeer in de baby en kinderkamer. Het Himalayazout nachtlampje geeft een warme gloed. Perfect als nachtlampje.

Uitverkocht

Beschrijving

Dit Himalayazout nachtlampje is gemaakt van kristalzout uit het Himalayagebergte wat al meer dan 250 jaar oud is. Door het nachtlampje te laten branden brengt deze door de warmte negatieve ionen voort. Negatieve ionen zuiveren de lucht en hebben een heilzame werking.

Een Himalaya zoutlamp voor in het stopcontact:

– Is een natuurlijke luchtzuiveraar (ionisator).
– Balanceert de luchtvochtigheid in een ruimte.
– Geeft een warme gloed en positieve sfeer aan een ruimte.
– Bevordert een goede slaap.
– Zorgt voor betere Feng shui in een slaapvertrek.

De kleur van deze sfeerlichten kan lichter of donkerder zijn dan de afgebeelde foto. Zoutkristal is immers een natuurlijke grondstof die niet is bijgekleurd.

Eigenschappen:

Gewicht: ca. 550 gram.
Afmetingen: 9 x 5 x 5 centimeter.
Soort: Oranje Himalayazoutkristal.
Inclusief: gloeilamp (E14 – 7 Watt) en stopcontactstekker (220-230 Volt).

Op de gloeilamp zit helaas geen garantie, het is een service product van ons bij dit artikel.

Advies:

Het zout kan reageren op de luchtvochtigheid in huis. Hierdoor kan het zout gaan ‘’zweten’’. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met een raam wat vaak open staat, planten, een wat oudere woning of bij grote temperatuurschommelingen. Het zweten van de zoutlamp is niet ongewoon, maar hoeft niet altijd te gebeuren. Dit is afhankelijk van bovengenoemde. Om zeker te zijn dat het zout niet gaat druppelen, raden we je aan om iets onder het lampje te zetten. Plaats de zoutlampje niet bewust op een vochtige plaats.

We raden je aan om het gloeilampje van het nachtlampje te vervangen voor een energiebesparend (LED) lampje. Deze Led lampjes zijn minder gevoelig voor kortsluiting. Tevens kan het gloeilampje net te fel zijn als nachtlampje, door het gebruik van een zacht led lampje krijg je een prettig warm licht.

Let op!! Oudere stopcontacten zijn minder geschikt voor het gebruik van een zoutsteen nachtlampje. Hier kan het lampje soms te ver in gaan hellen door het gewicht van de steen.