Himalaya zoutlamp – oranje

 21,50

Deze prachtige Himalaya zoutlamp draagt bij aan een gezonde atmosfeer in een ruimte. Een Himalaya zoutlamp geeft een warme gloed, het licht is mooi en zacht.

Uitverkocht

Beschrijving

Deze Himalaya zoutlamp is gemaakt van kristalzout uit het Himalayagebergte wat al meer dan 250 jaar oud is. Door de zoutlamp te laten branden brengt deze door de warmte negatieve ionen voort. Negatieve ionen zuiveren de lucht en hebben een heilzame werking.

Een Himalaya zoutlamp:

– Is een natuurlijke luchtzuiveraar (ionisator).
– Balanceert de luchtvochtigheid in een ruimte.
– Geeft een warme gloed en positieve sfeer aan een ruimte.
– Bevordert een goede slaap.
– Zorgt voor betere Feng shui bij een computer of in werk-, woon of slaapvertrek.

De kleur van deze sfeerlichten kan lichter of donkerder zijn dan de afgebeelde foto. Zoutkristal is immers een natuurlijke grondstof die niet is bijgekleurd.

Eigenschappen Himalaya zoutlamp oranje:

Gewicht: 2 tot 4 kg.
Afmetingen: ca. 20 cm hoog en ca 14 cm breed.
Soort: Oranje Himalayazoutkristal.
Inclusief: Snoer met aan/uit schakelaar.

Welke maat zoutsteenlamp?

Voor een slaapkamer is een lamp van 2-3 kilo voldoende. Voor grotere ruimtes zou je een groter formaat kunnen kiezen of meerdere lampen kunnen plaatsen voor hetzelfde effect.

Advies:

Het zout kan reageren op de luchtvochtigheid in huis. Hierdoor kan het zout gaan ‘’zweten’’. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met een raam wat vaak open staat, planten, een wat oudere woning of bij grote temperatuurschommelingen. Het zweten van de zoutlamp is niet ongewoon, maar hoeft niet altijd te gebeuren. Dit is afhankelijk van bovengenoemde. Om zeker te zijn dat het zout niet gaat druppelen, raden we je aan om iets onder de lamp te zetten. Plaats de zoutlamp niet bewust op een vochtige plaats.